Hangosítás bérlés

 

 

 

 

 

 

 

hangfal bérlés hangosítás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hangosítás bérlés jbl

Hangosítás bérlés szállítással és telepítéssel, igény szerint előzetes helyszínfelméréssel. Hangosítás bérlés során a szükséges technikai eszközök biztosítása mellett vállaljuk a hangtechnikai eszközök üzemeltetésével járó feladatokat is.

Húsz fős megnyitó vagy 400 fős gálavacsora?

Mobil hangtechnikáink lehetővé teszik akár kisebb méretű helyiségek behangosítását, de több száz fős rendezvény hangtechnikai biztosítását is el tudjuk vállalni. A rendezvényéhez szükséges eszközök mennyisége és teljesítménye függ a helyszín adottságaitól, valamint a résztvevők létszámától is. Két kisebb hangfal elegendő lehet egy sajtótájékoztató lebonyolításához, de egy szabadtéri sportrendezvény kihangosításához nem feltétlenül. Mi bármelyiket örömmel vállaljuk, de a rendezvény körülményeit fontos előre tisztázni.

Harminc perces beszéd vagy egész napos fesztivál?

Egy gyorsan és precízen ütemezett hangosítás nagyon sokat számít rövidebb ideig tartó eseményen. Ugyanakkor egészen más előkészületeket és feltételeket igényel egy egész napos rendezvény technikai biztosítása. Igény szerint egész napos, vagy akár több napos rendezvény hangosítását is vállaljuk, függetlenül annak helyszínétől.

Minőségi hangtechnika és megbízható szolgáltatás

Felső kategóriás hangrendszerekkel dolgozunk, mert szerintünk nem mindegy, hogy hogyan szól. Tudjuk, hogy a hangosítás minősége nagyban meghatározza a produkció színvonalát, ezért eszközparkunk technikáit is ennek tudatában válogattuk össze.

Ossza meg velünk elképzeléseit

Mondja el hogyan gondolta, mire lenne igény, legyen szó mikrofonokról, vagy éppen egy bevonulózenélről. Mi örömmel segítünk és biztosítjuk a legkézenfekvőbb megoldást.

Hangosítás bérlés JBL minőségben
Ha számít a hangzás. Profi produkciókhoz. Minőségi JBL hangrendszerek a legjobb hangzás eléréséhez.

Hangosítás zenei szolgáltatással
Party hangosítás és fénytechnika, valamint Dj szolgáltatás, különféle stílusban.

PARTNERPROGRAM
Állandó megbízóink részére jelentős kedvezményeket és előfoglalási jogot biztosítunk.