Hangtechnika bérlés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hangosítás bérlés jbl

Ha rendezvényére minden más rendelkezésre áll, de még hiányoznak a megfelelő hangtechnikai eszközök, segítünk megtalálni a szükséges hangfalakat, vagy egyéb felszereléseket..

Hangfal bérlés

Hangfalak különböző típusait kínáljuk funkciótól és teljesítménytől függően. Eszközeinkből közép és felső kategóriás, igényes és minőségi, nem utolsó sorban kiválló állapotú eszközökkel teheti sikeressé rendezvényét.

Mielőtt hangfalat keres érdemes átgondolni, hogy pontosan mekkora helyiségben szeretné üzemeltetni azokat, milyen felhasználásra szánja az eszközöket (beszéd, vagy zene), és nem mellékesen, hogy mekkora anyagi áldotatot szán ennek az egyáltalán nem elhanyagolható technikai kérdésnek a megoldására.

Baráti összejövetelekre, privát rendezvényekre felső-közép kategóriás, általában kisebb, vagy közepes hangerejű, Mackie márkájú eszközeinket ajánlunk, hiszen kiváló minőségük mellett tökéletesen alkalmasak zenés műsorok, vagy háttérzenei szolgáltatások kihangosítására.

Nagyobb, Exkluzívabb rendezvényekre kompromisszumok nélkül a felső kategóriás, sokoldalú felhasználásra alkalmas JBL hangfalainkat ajánljuk, melyek a maguk eleganciájával a cserbenhagyás kockázata nélkül biztosítják rendezvényét.

Keverő, mikrofon, és kiegészítő eszözök bérlése

Ha csak egy-egy apróbb kiegészítő eszköz hiányzik repertoárjából. Shure és Sennheiser mikrofonok széles választéka, négy, nyolc, esetenként tizenkét csatornás keverők, állványok, kérésének megfelelően további kiegészítők bérlése.

Szállítás és telepítés, esetleg személyes átvétel

Hangtechnika bérlés során fontos előre átgondolni, hogy a bérelni kívánt eszközöket teljes körű felelősség mellett saját maga kívánja szállítani és használatba helyezni, vagy inkább szakemberre bízná ezeket a háttérfeladatokat. Nálunk lehetőség nyílik a hangtechnika személyes átvételére, de örömmel biztosítjuk a szállítási és üzembehelyezési feladatokat is.

Érdeklődjön telefonon, vagy mailben.

Rengeteg kérdés merülhet fel a kiválsztás során, ossza meg velünk elképzeléseit és oldjuk meg közösen a szervezéssel járó feladatokat.

Hangosítás bérlés JBL minőségben
Ha számít a hangzás. Profi produkciókhoz. Minőségi JBL hangrendszerek a legjobb hangzás eléréséhez.

Hangosítás zenei szolgáltatással
Party hangosítás és fénytechnika, valamint Dj szolgáltatás, különféle stílusban.