Versenyek, sportrendezvények és
sportesemények hangosítása

 

 

 

 

hangosítás

 

 

 

 

 

 

extrém sport hangtechnika

Díjkiosztó ünnepségek, egész napos tornák és bajnokságok teljes körű hangosítása; kommentátorok, műsorvezetők és zenei szignálok kihangosítására alkalmas hangrendszerek folyamatos technikai felügyelettel.

Megnyitók, átadási ünnepségek és díjkiosztók

Sportrendezvényeinken a megfelelő technikai felkészültség mellett szem előtt tartjuk a rendezvény protokolláris jellegéből adódó szervezési és kivitelezési feladatokat is. Mobil hangtechnikai eszközeink lehetővé teszik több helyszín egy időben történő hangosítását. Szabadtéri és beltéri események kihangosítását egyaránt vállalni tudjuk.

Sportversenyek és bajnokságok hangosítása

Kisebb és közepes méretű sportcsarnokok, tornatermek behangosítását vállaljuk, megbirkózva az akkusztikailag igen kedvezőtlen adottságokkal rendelkező helyiségek technikai nehézségeivel, kihozva mindezekből a legtisztább és érthetőbb hangzást.

Táncversenyek, extrém sportok

Ezeket a sporteseményeket követi állandó és folyamatos zene, itt számíthat leginkább a hangzásvilág és minőség. Kitűnő tulajdonságokkal rendelkező JBL hangrendszereink segítségével visszaadjuk mindazt, amit a produkció megkíván.

Lovas rendezvények

Egy speciális területről van szó, hiszen minden esetben szem előtt kell tartsuk, hogy az ember egyik leghűbb társa rendkívül könnyen megriadhat. Váratlan zajnak és hanghatásnak ezeken a rendezvényeken végképp nincs helye.

 

Vissza