Rólunk

Vállalkozásunk több éve foglalkozik különféle rendezvények technikai, valamint zenei hátterének biztosításával. Saját tapasztalataink alapján kijelenthetjük, egy rendezvény csak akkor lehet igazán sikeres, ha annak szervezése és lebonyolítása megbízható és felkészült csapat kezében van. Szeretnénk biztosítani arról, hogy Mi egy ilyen csapat vagyunk.

Hangtechnikusok mellett van köztünk profi rendezvényszervező, zenész, dj, de még szállodai szakember is. Hogy ez miért is fontos? Egy olyan komplex kép és tudás birtokában vagyunk, melynek segítségével részletekig menően kézben tartjuk a ránk bízott feladatot, átlátjuk a rendezvény egészét, és maximálisan együttműködünk a szervezőkkel és résztvevőkkel.

Jelenlegi eszközparkunk segítségével akár 1000 fős rendezvény hangosítását is vállalni tudjuk, de kisebb rendezvényeket is teljes odaadással biztosítunk.

Vállalkozásunk fő profilja rendezvények hangosítása, valamint hangtechnikai eszközök bérbeadása, de ránk bízhatja a fénytechnika, valamint a zenei műsorok (zenekar és dj) szolgáltatásainak megszervezését és elvégzését.

Tekintse meg szolgáltatásainkat és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy sikeres közös rendezvényt szervezhessünk.

rendezvényeinkről bővebben